Reiki 1, 2

Kaikki kurssipäivät näet sivun ylälaidasta, Kalenteri- osiosta.
Kurssiliput saa somsola.com verkkokaupasta.
Reiki- luonnollisen parantamisen menetelmä kirjaa saa somsola-com verkkokaupasta ja myymälästä.

Reiki on universaalia rakkauden energiaa, joka eheyttää kehoa ja mieltä. Reiki energia välittyy käyttäjänsä käsien kautta ja hoidettava ottaa sitä vastaan luonnollisesti juuri sen verran kuin hänen kokonaisuutensa sillä hetkellä tarvitsee. Useimmat käyttävät reikiä iltaisin sängyssä ja siihen on mukava nukahtaa. Reikillä hoitamisesta tulee helposti arkeen istuva itsehoidon tapa, josta on iloa myös kaikille läheisille.

Esittelen tässä ensin reikin 1, 2 ja 3A kurssit ja sen jälkeen on lisää tietoa reikistä.

Reikin esittelyilta
Saat tietoa reikistä, hoidosta ja kursseista. Illan aikana saa myös halutessaan reikin näytehoidon.  Paikkavaraus etukäteen, kiitos!  Esittelyillan päivämäärät näet Kalenteri- osiosta.

hh_reiki_mirahoitaa2Reiki 1-kurssi
On kahden illan peruskurssi (+ kolmas ilta) reikillä hoitamiseen, sisältäen kolmannen lisäillan, joka on seuraavan reikikurssin toinen kurssi-ilta. Sisältö: itsensä ja ystäviensä hoitaminen, reikin 1. symboli ja sen käyttö, reikin käyttö arjessa ja henkinen kasvu. Sisältää opetuksen, aktivoinnit, reikin värikuvalliset hoito-otteet, kirjallisen materiaalin, diplomin ja lisäillan. Kurssi on tarkoitettu kaikille itsensä hyvinvoinnista kiinnostuneille ja eikä osallistuminen vaadi mitään erityistietoja tai taitoja. Jokainen oppii reikillä hoitamisen ja siitä saa uuden rentouttavan elämäntavan. Yleisimmin reikiä käytetään nukahtamiseen, energiaa kohottamaan, rakkaudellisessa ja hyväksyvässä olotilassa olemiseen.

Kurssilla aktivoidaan reikin rakkauden energia kulkemaan kurssilaisen kehon kautta koko hänen loppuelämänsä ajaksi. Tämä voimistaa ja kohottaa rakkauden energian virtausta hänen kehossaan. Kurssin ensimmäisenä iltana oppitaan itsehoitamisen tavat ja tehdään itselle perinteinen reikihoito. Kerron reikin käyttötavoista ja itsehoitamisen-ja parantamisen toimintatavaoista sekä miten monipuolisesti reikin aktivoimalla rakkaudella voi hoitaa lemmikkejä, kasveja, kohottaa ruuan tai kodin energian värähtelytaajuutta. Illan aikana opitaan myös reikin chokurei symbolin merkitys ja käyttätavat.
Toisena iltana tulee toinen osio reikin aktivoinnista ja teemme yhdessä ryhmänä reikihoitoa kullekkin vuorotellen. Kertaan reikin käyttämisen perustiedot ja juttelen lisää reikistä samalla kun teemme yhteishoitoja. Illan aikana jaamme kokemuksia siitä miltä hoitaminen tuntuu ja kuinka hämmästyttävän helppoa ja luonnollista se on. Kurssilla saa reikihoidon kumpanakin iltana,ensimmäisenä itsehoidon ja toisena ryhmän tekemän hoidon.

Kurssilla saa kirjallisen kurssimateriaalin, reikin hoito-otteet värikuvin vihkosen ja diplomin. Kaikki oppivat käyttämään reikiä. Iltoihin kannattaa ottaa pieni eväs mukaan, pidämme evästauon illan aikana.
Kurssi on kahden peräkkäisen illan kokonaisuus sekä siihen kuuluu kolmas ilta, joka on seuraavan reikin 1.kurssin toinen ilta. Kun on jo käyttänyt reikiä, voi mielessä olla kysymyksiä ja on mukava kuulla toisten kokemuksia. Illan aikana teemme yhdessä hoitoja kullekkin vuorotellen ja näin illan aikana saa itselleen reikihoidon.
Lue lisää reikistä kohdasta Hoidot, sekä blogiartikkelista (tagi: reiki).
Kurssilippu Somsolan myymälästä tai http://www.somsola.com nettikaupasta.

hh_reiki_mirahoitaaReiki 2 kurssi
On 1. kurssin jatkokurssi, (2 iltaa+ lisäilta) jossa vuorovaikutussuhde reikin rakkauden alkulähteeseen syventyy  ja laajentaa ymmärrystä ihmisyydestä. Reikin kanavointikyky voimistuu jolloin kaikki reikillä hoitaminen voimistuu. Ymmärrys itseparantamisen prosessista syventyy.
Kurssi voimistaa sydämen rakkauden ja intuition välistä toimintaa, voimistaa kanavointikykyä ja  kohottaa energiatasoa. Kurssilla opitaan kaukohoitamisen monet tavat sekä syvempi itsensä hoitaminen. Kaukohoidon symbolien merkitys ja käyttö tulee tutuksi.
Kurssilla tulee reikin 2. kurssiin kuuluva aktivointi.

Kurssin aikana saat valmiudet ja tiedot:
• reikillä hoitamiseen läpi ajan ja paikan: menneisyydelle, tulevaisuudelle, tilanteille, ihmisille, tiloille, kasveille, eläimille jne.
• tiedot ja opastuksen kuinka puhdistaa ja harmonisoida tilaa reikiä käyttämällä
• saat kolme reikin symbolia ja tiedot niiden merkityksistä ja käyttötavoista
• tietotaidon miten monipuolisesti käyttää niitä
• harjoittelet useita tapoja lähettää kaukohoitoa
• saat useita kertoja kaukohoitoa itsellesi sekä voit lähettää hoitoa kaikille läheisillesi
• opit kuinka tehdä lyhyitä ja voimakkaita hoitoja (itsellesi sekä toisille).

Kurssi sisältää opetuksen, aktivoinnin, kirjallisen materiaalin, diplomin ja lisä-illan.
Lue lisää reikistä kohdasta Hoidot, sekä blogiartikkelista (tagi: reiki).
Kurssilippu Somsolan myymälästä tai http://www.somsola.com nettikaupasta.

hh_reiki_kirja–> Lue lisää aiheesta kirjasta: Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä. Kirjoittanut Sari McGlinn. Kustantaja Harmoniahuone 2008. Kirjaa saatavilla http://www.somsola.com nettikaupasta sekä myymälästä.


Reiki on rakkautta
Reiki on nimi hoidolle, jossa hoitajan käsien kautta välittyy rakkauden energiaa hoidettavaan. Tämä edistää niin hoidettavan kuin hoitajan sisäisen rakkauden kehittymistä ja laajentaa itserakastamisen kykyä. Samalla kun kykenee rakastamaan ja hyväksymään itseään enemmän sellaisena kuin on, kykenee myös laajempaan rakkauteen kaikkia kohtaan.

kurssit_fb_reiki_1Reiki opettaa käyttäjälleen rakkautta
Reikiä käyttävät oppivat itsensä rakastamista, koko käsite siitä, mitä rakkaus todella on, laajenee ja syventyy reikiä käytettäessä. Itsensä rakastaminen on sallivuutta ja hyväksyntää itseään kohtaan, tunteiden ja kehon kuuntelemista, läsnäoloa itselleen. Tämän myötä alkaa pohtia elämäänsä ja miettimään mikä siinä on todella merkityksellistä rakkauden kannalta ja mitä siinä on sellaista joka on vain muiden tarpeiden kautta syntynyttä.

Reikihoidon aikana mieli ja ajatukset hiljentyvät, keho alkaa rauhoittumaan ja rauhoittumisen taso syventymään. Tämän myötä stressi ja jännitteet laukeavat ja kehon itsehoidon mekaniikat alkavat toimia ihmisen kokonaisuuden parhaaksi. Hoidon aikana, rakkauden lisääntyessä kehossa, olo tulee rennoksi, iloiseksi, huolista vapaaksii ja onnelliseksi. Itsehoito tai hoidon vastaanottaminen on kuin miniloma, jonka aikana latautuu uudella rentoutuneella hyvänolon tunteella.

Reikin rakkaudellisuus tekee käyttäjälleen niin hyvän olon, että siksi reikiä käytetään elämäntapana, reikin kautta tulevaa rakkautta voi antaa itselleen vaikka matkalla töihin tai kotiin palatessa. Suosituin tapa hoitaa itseään on illalla sängyssä, johon sitten usein nukahdetaan.

Olen opettanut reikiä vuodesta 2000 ja en tiedä helpompaa tapaa päästä kontaktiin puhtaan rakkauden kanssa. Reikikurssien myötä alkaa uudenlainen tapa suhtautua itseen ja ympäröivään maailmaan ja rakastamiseen. Olemalla läsnä itselleen ja antamalla rakkauden virrata käsien kautta, syventää suhdetta omaan rakastamiseensa sekä kaikkien rakastamiseen. Näin reiki toimii avaavana tienä sisäiseen rakkauteensa ja sen käyttöönottoon aivan uusilla tavoilla ja merkityksillä.

Opettaessani reikiä, nyt yli 700 ihmiselle, on ymmärrykseni ja kokemukseni reikistä syventynyt ja yksinkertaistunut koko ajan. Reikin kautta on mahdollista saada niin uudenlainen rakkkauden kokemus itseään kohtaan, että se edelleen hämmästyttää minua. Opetuksessani ohjaan kuuntelemaan omaa sisintään, sen tarpeita ja miten hoitaa niitä reikin avaamalla rakkauden energialla. Tämä on hyvin yksinkertainen ja toimiva itsehoidon, läsnäolon ja rakkauden tila, jossa kaikki ihmisen itsensäparantamisen mekaniikat käynnistyvät.

Rakkaudella,
Sari McGlinn
Reikiopettaja ja Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä kirjan kirjoittaja (2008 Harmoniahuone Oy)

 

Yleistietoa Sari McGlinn’in reikikursseista

Reikin esittelyillat ja kurssit ovat avoimet kaikille. Jokainen reikin 1. kurssin käynyt voi käyttää reikin rakkauden energiaa itsensä ja läheistensä hoitamiseen ja kurssin aikana saa siihen kaikki tarvittavat tiedot. Mitään etukäteistietämystä energioista tai vastaavista ei vaadita. Reikin kurssiosioita on kolme; reikin 1. kurssi, 2. kurssi ja kolmoiskurssi on jaettu kahteen osioon 3A ja 3B.

Reikin 1. kurssin jälkeen ei tarvitse käydä lisää kursseja vaan voi nauttia reikin kautta välittyvästä rakkaudenenergiasta ja sillä hoitamisesta koko elämänsä ajan. Usein kuitenkin halutaan syventää osaamistaan ja silloin reikin 2. kurssi sekä 3A ja 3B kurssit ovat sille luonteva jatko.

Jos on kiinnostunut ammatillisesta reikillä hoitamisesta, suosittelen että käy reikin 1. ja 2.kurssit. Kunkin kurssin välissä on hyvä olla 2-3 kuukautta aikaa. Opetus on käytännönläheistä ja selkeää, sisältäen oppi-materiaalit. Jokaisesta kurssista saa diplomin.
Reikikurssit ovat pienryhmissä. Katso ajankohdat Kalenteri osiosta, kiitos.

HUOM! Jos olet käynyt reikikurssin (minun tai jonkin muun opettajan pitämän) kauan sitten ja /tai reikin käytössäsi on ollut taukoa, voit tulla kertaamaan reikikurssin. Kurssimaksu on silloin ½ normaalista ja saat kaiken kurssin sisällön ja materiaalit. Kerro ilmoittautuessasi, että olet kertaaja.