Reiki 3A

Kurssipäivät näet sivun ylälaidasta, Kalenteri- osiosta. Kurssiliput saa somsola.com verkkokaupasta.
Reiki- luonnollisen parantamisen menetelmä kirjaa saa somsola.com verkkokaupasta ja Somsolan myymälästä.

Reiki 3 A kurssi on reikin rakkauden symbolin, Dai Komion vuorovaikutuksen avaava kurssi.

Olen opettanut reikiä pitkään ja sen myötä muovannut reiki 3- tason koulutusta sellaiseen muotoon, joka palvelee parhaiten sekä kurssia käyvää että hänen tulevia oppilaitaan. Reiki 3A syntyi kurssilaisten tarpeesta saada edetä reikin käytössä ja omassa henkisessä kehittymisessään, ilman osallistumista reikin opettamiseen liittyviin asioihin. Joten kurssin ovat tervetulleet käymään kaikki reikin 1 ja 2 kurssin käyneet, jotka on kiinnostuneita syventämään sisäistä vuorovaikutustaan rakkauteensa.

hh_reiki_mirahoitaa2Kurssilla aktivoidaan reikin rakkauden symboli, Dai Komio kurssilaisen käyttöön. Tämän rakkauden symbolin käyttämisen myötä avautuu jälleen uusi rakastamisen taso kurssilaisille. Kurssin tietotaidot syventävät kykyä rakastaa ja olla rakkaudessa itsessään. Samaan aikaan se hoitaa niitä tunnekohtia joissa on asioita, jotka ovat rakkauden kehit-tymisen hidasteena. Opetan kurssilla useita rakkauden kehittämisen itsehoidon tapoja.

Kurssi on kahden illan kokonaisuus uuteen, syvällisempään, universaalissa rakkaudessa olemiseen. Samalla kurssi toimii avauksena rakkauden syventymiselle myös reikin opettamisen jatkokursseja ajatellen.
Kurssi sisältää opetuksen, aktivoinnin, kirjallisen materiaalin ja diplomin.

Lue lisää reikistä kohdasta  Reiki 1,2, sekä Hoidot-osiosta, Koulutus-osiosta että blogiartikkelista (tagi: reiki).
Kurssilippu Somsolan myymälästä tai http://www.somsola.com nettikaupasta. Reiki 3A kurssin alkamisajankohdat ovat näkyvillä kalenteri osiossa.

hh_reiki_kirja–> Lue lisää aiheesta kirjasta: Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä. Kirjoittanut Sari McGlinn. Kustantaja Harmoniahuone 2008. Kirjaa saatavilla http://www.somsola.com nettikaupasta sekä myymälästä.