Kodin harmonisointi

Seuraavan kurssin alkamispäivän näet sivun ylälaidasta, Kaleteri- osioista. Kurssiliput saa somsola.com nettikaupasta.

Kurssilla opit, miten luot kodistasi paikan, joka ravitsee kaikkia siellä asuvia. Opit puhdistamaan kodistasi vanhaa energiaa ja luomaan uutta, raikasta energiaa, joka tukee kodissa olevien hyvinvointia. Ennakkotietoa tai taitoa energioista ei tarvita. Päivä on kokemuksellinen, teemme harmonisointia konkreettisesti äänillä, tuoksuilla ja soittimilla sekä visualisoinnilla. Harmonisoinnin tekeminen on ihanaa, iloista, nautinnollista ja sen vaikutukset tuntuvat ja näkyvät niin kodissa kuin sisimmässäsi. Sisältää manuaalin.

Hinta 85€ sis. 24% alv.

Kodin harmonisointi
Harmonisointi on läsnäolon tila jossa ollaan yhtä kehon ja sielun kanssa. Keho on yhtä maapallon kanssa ja sielu on yhtä universumin ja rakkauden kanssa.

Harmonisoinnissa ollaan siis yhtä kaiken kanssa ja tämä tila on luomisen tila. Ihminen itse on harmonisoinnin luomisen instrumentti ja hän käyttää harmonisoinnissa haluamiaan lisävälineitä kuten omaa ääntään, soittimia, tuoksuja, kukkia ja kasvien lehtiä, luonnonkiviä, vettä, suolaa tai mitä muuta kokeekaan oleelliseksi tässä kauniissa luomisen hetkessä.

Harmonisointi on ykseyden tila, jossa kokee olevansa yhtä kaiken kanssa ja luo rakkauden kautta tilaan lisää rakkautta sekä samalla sisimpäänsä. Harmonisointi on helppoa ja jokainen osaa sen. Harmonisoinnin tekeminen kehittää läsnäoloa, on meditatiivista ja sitä tehdessä kokee rauhaa ja onnellisuutta ja yhteenkuuluvuutta maailmankaikkeuden kanssa.

Harmonisoinnilla puhdistetaan ja kohotetaan tilan värähtelytaajuutta sekä luodaan sinne korkeasti värähtelevää rakkauden ja harmonian energiaa. Kodin energioita voi aina kohottaa ja samalla parantaa kaikkien kodissa olevien hyvinvointia. Energian kohotus voidaan tehdä lyhyesti tai pitkänä harmonisoinnin seremoniana.

Jokainen tila värähtelee tiettyä energiaa, niin koti, työpaikka, kesämökki kuin ihminenkin (ihminen on myös ’tila’ ja kaikkia harmonisoinnissa opittua voi soveltaa myös ihmisen kehon ja energiakentän hoitamiseen). Tila, joka värähtelee korkeaa /rakkaudellista energiaa, on hyvinvointia ravitseva paikka olla. Siellä olevat ihmiset ja lemmikit voivat hyvin ja harmonisesti.

Joskus tiloissa on hyvin raskaat energiat. Sinne on saattanut tallentua energiaa esimerkiksi Suomen sotien ajalta, entisiltä asukkailta, vaikean elämäntilanteen myötä jne. Tälläisissä tiloissa asuvat ihmiset voivat tuntea olonsa ja ajatuksensa raskaina ja ahdistavina. Niissä tiloissa usein nukutaankin huonosti.

Ihmisen oma tapa ajatella ja olla sekä hänen elämäntilanteensa vaikuttavat myös tilan energioihin.

Harmonisointi on ajankohtaista elämäntilanteiden muutoksissa
• kun haluaa muutosta elämäänsä, vaikka ei vielä tiedä minkälaista muutosta
• kun muutos on meneillään
• avioerossa
• lasten muuttaessa pois kotoa
• työpaikan menetyksessä
• uutta työpaikkaa hakiessa
• masennuksesta toivuttaessa
• naimisiin mennessä
• lapsen syntyessä
• läheisen menetyksessä
• uuteen kotiin muutettaessa
• vuoden vaihtuessa, jolloin voi päivittää sitä, mitä kutsuu elämäänsä tulevalle vuodelle
ja mistä päästää irti ja uudistuu
• ennen juhannusta tai juhannuksen aikoihin, vuoden suurimman valon aikaan, jolloin on paras
ajankohta kutsua uutta elämäänsä

Kurssilla opit, miten luot kodistasi paikan, joka ravitsee kaikkia siellä asuvia. Opit puhdistamaan kodistasi vanhaa/raskasta energiaa ja luomaan uutta, raikasta energiaa joka tukee kodissa olevien hyvinvointia.

Kurssilla opit
• läsnäolon ja rakkauden pyhyyttä ja kunnioitusta, ne ovat perustana kaikille luomiselle.
• miten teet energiapuhdistusta läsnäolollasi sisimmässäsi käyttäen lisäksi mielikuvia, ääntäsi,
erilaisilla soittimia, suitsukkeita, tuoksuja sekä energiaa liikuttamalla. Kurssilla sinulla on käytössäsi
laajat valikoimat soittimia.
• miten voit tehdä tilan energioiden puhdistusta ja kohotusta mielikuvilla ja luomallasi ykseyden energialla   joko etänä tai olemalla kyseissä tilassa.
• miten teet pyhiä alttareita (käyttäen kukkia, kasveja, tuoksuja, savua, kiviä ym.) eri huoneisiin, jokaiselle   perheenjäsenelle, kutsumaan jokaiselle parasta hänen elämäänsä.
• miten valita seremoniassa käytettävät elementit, poimia ne niin että ne ovat täyteläisimmillään energiaa.
• miten luot uudet rakkauden energiat tilaan.

Kurssin aikana osallistujat tekevät oman kotinsa harmonisointia kurssipaikasta käsin (etänä). Tekevät puhdistusta kurssitilassa kokeillen ja harjoitellen laajalla valikoimalla harmonisoinnissa käytettäviä soittimia, energiapuhdistusvälineitä jne. Jokainen tekee oman kotinsa pyhän alttarin. Kurssi sisältää kurssivihkon jossa on runsaasti tietoa harmonisoinnin tekemiseen. Ennakko tietoa tai taitoa energioista ei tarvita.

Harmonisoinnin tekeminen saa sydämesi laulamaan onnesta. Se on kotoisaa, se on ihanaa, iloista, nautinnollista ja sen vaikutukset tuntuvat ja näkyvät niin kodissa kuin sisimmässäsi.

Sari McGlinn’in vinkit
Laittamalla kiviä kotiin esille asetelmina, voi hyvin kohottaa kodin energiatasoa korkeammaksi ja harmonisemmaksi. Käytä rakkautta, selkeyttä ja turvallisuutta värähteleviä kiviä, ne sopivat kaikkeen
tai voi valita kivet oman intuitiosi mukaan.

Palautteita Kodin harmonisointi kurssista
15.6.2010
”Kurssi oli antoisa, jäi hyvät fiilikset – kiitos! Maanantai-iltana myöhään kotiin tultuani en tuntenut kummempaa yleistunnelman suhteen, olin ajomatkasta aika väsynyt ja painelinkin suoraan nukkumaan. Mutta olo nukkumaan ruvetessa ja yön aikana oli aivan erilainen kuin viikkokausiin! Ihanan keveä ja jotenkin valoisa. Pitkään vaivannut raskas olo ja niska- ja hartiajäykkyydet ja pakotukset oli tiessään. Oli ihanan levollista ja keveätä, sänkykin tuntui tosi hyvältä ja rentouttavalta, melkein kuin se olisi leijaillut ilmassa. Tuli mieleen se mielikuvaputsaus ja -harmonisointi, mikä tehtiin kotiin – se valoisuus ja keveys kuvana kodin tunnelmasta, se oli tehtynä kotona.”

22.6.2009
Kiitos Sari!!!
”Kodin harmonisointikurssi oli…IHANA, harmoninen, energinen, korkeavärähteinen, liikuttava, iloinen, syväluotaava! Olo oli mieletön viikonlopun jälkeen. Ensinnäkin jo kurssin aikana olin erittäin energinen, mutta sen jälkeenkin olin hyvin harmonisessa tilassa. Lasten kanssa olin entistä enemmän läsnä, nautin tässä ja nyt olemisesta! Nyt odotamme mieheni kanssa keskiviikkoa 24.6. ja teemme yhdessä kodin harmonisoinnin, alttareineen kaikkineen. Kiitos kun olet olemassa!! 🙂 Oikein rauhallista ja luonnonläheistä Juhannusta!”

”Sari, olet inspiroiva ja paljon tietävä opettaja! Kodin Harmonisointikurssi sai ihmeitä aikaan perheessämme! Meillä on ollut vuosia ongelmia tytön kanssa oman huoneen siivouksesta. Puhdistin tyttäreni huoneen energiat kurssipäivien välisenä iltana, hänen ollessaan ulkona. Palatessani sunnuntai-iltana kotiin, tyttö raivannut huoneestaan kaikki irtotavarat ja pesi lattiaa! Kiitos!”