Kirjat ja äänitteet

Sari McGlinn’in kirjat ja ääni cd:t 

Sarin julkaisemia tuotteita saa somsola.com nettikaupasta sekä Somsolan myymälästä, Kalevankatu 9, 00100 Helsinki.

Kirjat (lue alempaa tarkempi selostus kirjoista)
• Kivillä hoitaminen kirja (2013)
• Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä kirja (2008)
• Reikin värikuvalliset hoito-otteet vihkonen (2004)
• Meditaatio-opaskirja, sisältäen Tämä päivä on hyvä-ohjattuja
rentoutuksia cd:n (2006)
• Tämä päivä on hyvä- kirja, sisältäen Tämä päivä on hyvä-ohjattuja
rentoutuksia cd:n (2004)
• Pieni kivikirja, opas kivien hoitavaan maailmaan (2004) -Loppuunmyyty

Ääni Cd:t
• Tämä päivä on hyvä-ohjattuja rentoutuksia cd (2004)
• Aura ja chakra 3 cd:n setti(2004) – Loppuunmyyty

VIHKOSET
Kivien aktivointitapoja tilan harmoniaan ja fengshuihin- vihkonen
Koko A4, sivuja 4. (2009)
Vihkosessa Sari kertoo, miten aktivoit kevyesti tai erittäin voimakkaasti kiviä luomaan harmoniaa ja tasapainoista fengshuita kotiin ja työ-tiloihin.

Reikin hoito-otteet värikuvina-vihkonen, Sari McGlinn
Kuvat näyttävät; Miten tehdä reiki hoito hoitopöydällä olevalle.
Miten tehdä hoito tuolissa istuvalle.
Miten tehdä hoito itselle tuolissa istuen.
Hoito-otteet sisältävät yht. 87 värikuvaa.


KIRJAT

hh_kivikirja_kannetKIVILLÄ HOITAMINEN, Sari McGlinn
Sivuja 160.
Koko: 170 x 240mm
Sidottu, kovakantinen, värillinen
ISBN 978-952-67159-3-3  Painos melkein loppuunmyyty. saatavilla somsola.com nettikaupasta ja myymälästä
Kustantaja Harmoniahuone
Harmony House Oy 2013
Ensimmäinen painos

Tämä kivillä hoitamisen pikkujättiläinen on monipuolinen ja käytännöllinen käsikirja jokaiselle kivien hoitavasta käytöstä kiinnostuneille – niin vasta-alkajille kuin jo pidemmälle ehtineille kivien ystäville.

Kirja esittelee selkeästi kivien hoitavia käyttötapoja arkeen sovellettuna. Kauniista värikuvista saa vinkkejä kivien käyttämiseen, esillepanoon ja sisustamiseen.

Havainnolliset ja runsaat värikuvat täydentävät hyvin tieto-osuuksia tässä ensimmäisessä näin laajassa suomalaisessa kivillä hoitamisen kirjassa.

Teos on jaettu selkeästi eri osioihin, joissa esitellään
muun muassa seuraavat asiat:

* Kivien valitseminen
* Kivien käyttötavat itsehoidossa
* Kivien värien vaikutukset
* Kivihoitojen tekeminen keholle
* Kivillä hierominen
* Ajatuksien ja tunteiden hoitaminen kivien avulla
* Chakrojen hoitaminen kivien avulla
* Kivien valinta kodin huoneisiin
* Kivien käyttö kodin sisustuksessa
* Runsaasti käytännön neuvoja kivien käytöstä hoidoissa
* 170 kiven esittely: niiden hoitavat ominaisuudet ja käyttötavat
* Yli 250 värikuvaa

Kirjoittaja, kivillä hoitamisen asiantuntija, monipuolinen kouluttaja ja kirjailija Sari McGlinn on jo vuosien ajan käyttänyt kiviä täydentävissä hoidoissa. Hän on kehittänyt myös kivihoitomuotoja ja kouluttanut hoitajia. Tämä monipuolinen teos on jo Sarin toinen kivikirja.

hh_reiki_kirjaREIKI, LUONNOLLISEN PARANTAMISEN MENETELMÄ, Sari McGlinn
Sisältää laajan reikitutkimuksen – 300 suomalaisen käyttäjän kokemuksia
Sivuja 260 + 57 värikuvaa reikin hoito-otteista.
Sisältää myös mustavalkokuvia ja kaaviokuvia reikitutkimuksen sisällöstä.
Nidottu

ISBN 978-952-99221-3-0   saaatavilla somsola.com nettikaupasta ja myymälästä, sekä jälleenmyyntiin, myös reikiopettajille
Kustantaja Harmoniahuone Oy 2008
Ensimmäinen painos, 2000 kpl
Kirjan muut tiedot:
• sisältää 57 värikuvaa ja 31 mustavalkokuvaa, joissa esitellään käsien hoito-asennot tehtäessä hoitoa hoitopöydällä makaavalle sekä itsehoitona tuolissa istuen.
• reikitutkimuksen kaaviokuvia 14 kpl
• kaunis taitto
• painettu kotimaiselle, korkealaatuiselle valkoiselle paperille
• kirjan takakannessa avainlipputunnus
• kirjan mitat: leveys 14 cm ja korkeus 22cm
• sivumäärä 190 sivua

Reikiopettajien kiittämä ja lukijoiden rakastama ensimmäinen laaja Suomalainen reikikirja, jossa on kerrottu reikistä ja sen käyttötavoista. Sisältää tutkimustulokset reikin hoitavista vaikutuksista reikiä käyttävien Suomalaisten kertomana.

Kirjassa esitellään värikuvina (57 kpl) itsehoitamisen ja ammattihoitamisen tavat, reikin historiaa sekä opetusta Suomessa. Kirjassa on myös laaja kysymys-vastaus osio reikin käytöstä arjen tilanteissa sekä tietoa suomalaisten reikikäyttäjien kokemuksista. Kirjoittaja on kokenut reikiopettaja.

Reikiä käyttäviä sekä hoidossa kävijöitä on Suomessa satojatuhansia. Kirja on tarkoitettu kaikille itsensä hoitamisesta ja hyvinvointinsa ylläpitämisestä kiinnostuneille.

Reiki on yksinkertainen ja tehokas luonnollisen parantamisen menetelmä, joka on melkein sadassa vuodessa levinnyt melkeinpä maailman jokaiseen maahan. Käsien kautta virtaava reiki on rakkaudellista, eheyttävää energiaa, jonka avulla jokainen reikikurssin käynyt voi helposti hoitaa itseään ja läheisiään. Itsehoidon sijasta voi käydä hoidettavana myös reikiammattilaisella. Säännöllinen reikihoito edistää ja ylläpitää terveyttä ja henkistä hyvinvointia.

Reikihoidon on todettu tuovan helpotusta muun muassa unettomuuteen ja kipuihin, sekä kohottavan mielialaa. Reikin käyttäjien mukaan hoito vaikuttaa myönteisesti elämänasenteeseen, ihmissuhteisiin, henkisen tasapainon kokemiseen ja intuitioon. Reiki lisää niin myönteistä suhtautumista elämään kuin henkistä ymmärrystä oman elämän tapahtumiin, kasvattaen samalla myös rakastamisen kykyä.

Reikiä käyttäviä on Suomessa satoja tuhansia. Tämä kirja on tarkoitettu kaikille itsensä hoitamisesta ja hyvinvointinsa ylläpitämisestä kiinnostuneille.

Kirja pitää sisällään muun muassa seuraavat osiot:
• reikihoidon vaikutukset
• miten käyttää reikiä oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen
• miten hoitaa läheisiään reikin avulla
• tietoa reikikurssien sisällöstä
• Suomessa vaikuttavien reikilinjojen ja niiden opetustapojen esittelyt
• laaja kysymys–vastaus-osio sekä käytännön vinkkejä reikin
arkikäyttöön
• suomalaisten reikikäyttäjien kokemuksia reikihoidosta
• tutkimus 261:n suomalaisen reikinkäyttäjän kokemuksista
• tietoa ulkomaisten reikitutkimusten tuloksista

Kirjan reikitutkimuksesta, nimeltään: Auttaako reiki?
Tutkimukseen osallistui 261 suomalaista /suomessa asuvaa reikin käyttäjää. Kirjan teko hetkellä tämä tutkimus oli maailmanlaajuisesti laajin koskaan reikistä tehty tutkimus ja osallistujamäärältään myös merkittävän iso.

Tutkimuksen yhteydessä on esiteltynä myös ulkomaisia reikin vaikutuksia tutkineita tutkimuksia ja niiden tuloksia. Niiden lähdeaineistoksi hyväksyttiin vain ne tutkimukset, jotka on julkaistu tieteellisten julkaisujen tietokannoissa (AMED, CINAHL). Tämän lisäksi lähdeaineistoksi hyväksyttiin vain ne artikkelit, jotka olivat saatavilla kokonaisuudessaan, pelkät tiivistelmät rajautuivat pois.

Kirja on ensimmäinen suomalainen reikikirja joka myös kertoo suomalaisten /suomessa asuvien reikiä käyttävien kokemuksista. Kirjassa on myös käytännönläheisesti esitelty reiki ja sen käyttämisen tavat.

Kirjoittaja Sari McGlinn on monipuolinen ja kokenut henkisen hyvinvoinnin kouluttaja. Hän on opettanut yli 600 kurssilaista reikin käyttämiseen. Sari on kehittänyt useita hoitomuotoja ja koulutuksia, minkä lisäksi hän on kirjojensa, äänitteidensä, kurssiensa, luentojensa ja lehtiartikkeleidensa kautta vaikuttanut kymmenien tuhansien suomalaisten henkiseen hyvinvointiin ja kasvuun.

Palautteita Sarin kirjasta Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä

”Kirjasi on hyvin kansantajuinen ja sitä on hyvä lukea. Tykkäsin myös niistä graafeista, joista näkyi, miten reiki on vaikuttanut mihinkin elämänalueeseen. Uskon, että kirjasta on hyötyä niille, jotka ovat käyneet reiki-kurssin kuin myös vasta-alkajalle. Rakkaudessa on parantava voima ja ilo.”

”Olen juuri saanut luettua kirjasi reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä. Kirja oli todella mielenkiintoinen ja uusia ajatuksia herättävä ! Olen suorittanut reiki 2 kurssin vuonna 2002 toisella opettajalla. Meille opetettiin vain yksi tapa lähettää reikiä kaukohoitona. Nyt kuitenkin ymmärsin kirjastasi, että mahdollisuuksia lähettää reikiä on muitakin.”

25.7.2009 ”Kiitos ihanista artikkeleistasi Sielun peili lehdessä sekä meileissäsi (kanta-asiakasviestit) sekä mahtavasta uudesta Reiki kirjasta. 
Malttamattomana odottelen Sinulta lupaamaasi kivillä ja kristalleilla työskentely-kirjaa. 
Ihanaan kesän jatkoa! 
A.”

6.5.2009 Kuopiolainen reikiopettaja: ”Kiitos reikikirjasta jonka olet tehnyt. Kun luen sitä, koen, että puhut suullani ja sydämelläni. Olen kiitollinen, että teit kirjan, puit meidän kokemuksemme reikistä sanoiksi joissa virtaa reiki. 
Kiitollisin terveisin vuodesta 1996 reikiä opettanut reikiopettaja.”

5.5.2009 Hei Sari! ”Olen todella iloinen, että juuri sinä kirjoitit kirjan Reikistä ja sillä hoitamisesta. Shokurein olen vain tottunut/oppinut piirtämään toisin päin, mutta sillä ei (luettuani Pamela Milesia ja William Randyä etc.) ole merkitystä. Hassua, mutta joka kerta kun sinulta tulee viikkokirje (joukkomeili), tuijotan kasvojasi! Ne ovat todella täynnä energistä, puhdasta rakkautta. Ystävyyttä! 
Kiitos”

27.4.2009 ”Sari! Luen juuri kirjaasi: Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä ja voin sanoa, etten voisi paremmin aikaani käyttää leffan alkua odotellessa. 
Sydän on kiitollisuutta täynnä, että vihdoin on suomalaisista ja reikistä kirja.
Terveisin reikiopettaja A.
P.S. Siitä olemme yhtä mieltä, että sarjana tehty hoito toimii paremmin!”

20.12.2008 – 23.3.2009
”Selkeä ja hyvä kokonaisuus, helppo lukea ja ymmärtää, kiitos!!”

”Ilmoittauduin Reiki 1 kurssille talvella. Odotellessani kurssia hankin kirjan Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä. Sain käteeni varsinaisen aarteen. Kirja oli kattava selvitys Reikin syvimmästä merkityksestä. Teksti oli maanläheistä ja selkeää; samaa lausetta ei tarvinnut lukea moneen kertaan. Olin hämmentynyt miten kauniita, suuria asioita Reiki pitää sisällään. Sarin teksti oli kuin kaunista musiikkia jota oli ihana kuunnella. 🙂 Rakkauden lempeä viesti sivuilta oli tarkoitettu juuri minulle.”

”Luin kirjoittamasi reikikirjan heti kun postitse sain sen. Täytyy sanoa, että tuollaista kirjaa me reikiläiset olisimme tarvinneet jo kauan sitten. Tuli taas kerran todistetuksi, että tällaisen upean kirjan on pystynyt kirjoittamaan vain ja ainoastaan sellainen henkilö, joka oman kokemuksensa ja tekemisensä kautta hallitsee menetelmän. Kiitos Sari todella kauniista ja asiallisesta reikiteoksesta, kiitos, kiitos, kiitos!” 
- kiitokset tulivat pitkään opettaneelta reikiopettajalta.

”Kävin eilen hakemassa uuden reikikirjan Somsolasta. Ensilukemalla todella hyvä kirja reikistä kiinnostuneille ja tutkimusosuus on erinomainen.”

”Hei, kirjassa kaikki kohdallaan, aivan kaikki. Onneksi olkoon kaikille tekijöille.
Kiittäen, reikiopettaja”

Harmoniahuone-tama-paiva-on-hyvaTÄMÄ PÄIVÄ ON HYVÄ- OPAS HELPPOON MEDITAATIOON Sari McGlinn
MEDITAATIO OPAS, Sari McGlinn (saman kirjan 2 eri painosta)
Kirjan mukana  tulee ääni CD: Tämä päivä on hyvä, ohjattuja meditaatioita
112 sivua,
ISBN 952-99221-1-6  Saatavilla somsola.com nettikaupasta ja myymälästä sekä myös jälleenmyyntiin
Kustantaja Somsola, ensimmäinen painos 2004, toinen painos 2006 nimellä meditaatio-opas, kustantaja Harmoniahuone 2006
ensimmäinen painos ja toinen painos
Nidottu

hh_tama_paiva_cd     Sisältää cd-levyn

Myyty yhteensä jo yli 3000 kpl! Suosikkikirjan toinen painos (uusintapainos kirjasta Tämä päivä on hyvä, vain kirjan nimi muutettu, muuten sama sisältö).

Meditointi on hetkessä hiljentymistä ja läsnäoloa. Meditointi hoitaa kehoa ja mieltä ja antaa voimavaroja arkeen . Kirjassa on selkeät ja käytännössä toimivat ohjeet meditoinnin aloittamiseen. Mukana olevassa CD:ssä Sari ohjaa lempeällä äänellään viisi harjoitusta mielen ja kehon rentoutuksesta aina rakkauden ja sielun kodin hoitamiseen.

Sisällysluettelo

• Mitä meditointi on?
• Meditoinnin vaikutukset
• Miksi meditoida?
• Miten meditoida?
• Aloittaminen
• Meditointitapoja
• Käytännön vinkkejä ennen aloittamista
• Mielen ja sanojen voima
• Meditoinnin herättämiä pohdintoja
• Tästä eteenpäin
• Muistitaulut
• Meditointiohjeet aloittelevalle
• Omat sivuni (tilaa omille muistiinpanoille)

hh_tama_paiva_cdCD-levy: Tämä päivä on hyvä, ohjattuja meditaatioita (sisältyy edellämainittuihin kirjoihin, mutta on saatavilla myös erillisenä cd:nä)
Saatavilla somsola.com nettikaupasta ja myymälästä sekä saatavilla jälleenmyyntiin
Kuuntelijat ovat kertoneet, kuinka he kuuntelevat cd:tä aina vähintään kuukauden ajan iltaisin ja se auttaa heitä monin tavoin. Äänite on saanut paljon kiitoksia kuuntelijoiltaan.

Sari McGlinn ohjaa rauhoittavalla äänellään kuuntelijan kehoa ja mieltä rentoutumaan. Taustalla kuuluu kesäisiä luonnonääniä, kuten linnunlaulua, tuulen suhinaa puissa, puron solinaa sekä kristallien ja kellojen helähtelyä. CD:tä kuuntelemalla oppii kehon ja mielen rentouttamisen ja sen myötä meditatiiviseen tilaan siirtymisen. 
 Sari McGlinn, kirjailija, kouluttaja, on ohjannut tuhansia ihmisiä henkiseen hyvinvointiin.

Cd:n sisältö:
1. Rentoutus 12:50
Perusrentoutus, joka rentouttaa kehon ja mielen. Auttaa ajatuksien hiljentymisessä.

2. Luonnonpaikka 10:00
Rentoutumishetki kesäisen luonnon äänimaisemissa, Sarin puheen ohjatessa mieltä rentoutumaan meditatiiviseen oloon. Sari ohjaa kuulijan hänen omaan voimapaikkaansa luonnossa.

3. Juurettuminen 10:00
Yhteyden luominen maan rauhoittaviin ja voimistaviin energioihin. Kiitollisuuden voimistaminen elämässä. Kehon ja mielen tasapainoittaminen.

4. Sydämen hoito 9:35
Rakkauden hoivaaminen ja kasvattaminen.

5. Sielun koti 13:50
Sisimmän kuuleminen ja onnellisuuden luominen.

Säännöllinen meditointi madaltaa stressihormonien tuotantoa ja kasvattaa hyvän olon tunnetta. Sen lisäksi se uudistaa soluja, poistaa ja ennaltaehkäisee stressiä, vahvistaa immuniteettia, parantaa unenlaatua, voimistaa keskittymiskykyä sekä vapauttaa luovuutta ja iloa.

Palautteita Sarin kirjasta Tämä päivä on hyvä ja sen mukana olevasta cd:stä:
6.4.2010 ”Kävimme taas Somsola shopissa ostoksilla ja mukaani lähti sinun kirjoittama Meditaatio-opas joka sisältää cd-levyn. Kiitokset ihanasta kirjasta ja levystä, kulkevat varmasti mukanani pitkään!”

10.8.2009 ”Kuuntelin netistä meditaatiotasi yhtenä iltana ja ihastuin heti ääneesi, mielestäni siitä välittyi vahvasti iloa ja valoa ja ajattelin, että olisi aivan ihanaa osallistua joskus kurssillesi. Seuraavana aamuna oli ilmoitus kurssistasi sähköpostissani =)”

13.3.04 ”Sari, kirjasi (med.+cd) on mitä ihanin, samoin Cd, jonka vaikutus tekee ihmeitä: rentouduin ja jopa nukahdin. Kiitos”

15.4.2004 ”Hei Sari! Ostin kirjasi ja CD:n. Olen tehnyt rentous- ja meditointiharjoituksia ohjauksesi mukaan ja on tuntunut tosi hyvältä. On todella helppoa seurata ohjeitasi. Äänesi on pehmeä ja rauhallinen juuri rentoutumiseen soveltuva. Kiitos sinulle!”

hh_pien_kivikirjaPieni kivikirja, opas kivien hoitavaan maailmaan, Sari McGlinn
92 sivua
ISBN 952-99221-2-4 Painos loppuunmyyty
Kustantaja Harmoniahuone Oy 2004
Nidottu
Painos 1800 kpl

Opas kivien hoitaviin ominaisuuksiin. Pieni kivikirja on Sinulle, joka haluat tutustua kivien hoitavaan ja värikkääseen maailmaan. Kirjassa esitellään yli 150 erilaista kiveä ja mineraalia, joita voi käyttää monin eri tavoin.

 

ÄÄNI CD:t

hh_tama_paiva_cdTÄMÄ PÄIVÄ ON HYVÄ- OHJATTUJA MEDITAATIOITA CD, Sari McGlinn
ISBN 952-99221-6-7  saatavilla somsola.com nettikaupasta ja myymälästä sekä myös jälleenmyyntiin
Cd-levy cd-kotelossa
Kesto 47:25 minuuttia
Kustantaja Harmoniahuone Oy 2006
Julkaistu ensimmäisen kerran Tämä päivä on hyvä-kirjan mukana 2004 sekä saman kirjan seuraavassa painoksessa (jonka nimi muutettiin Meditaatio-opas kirjaksi) mukana 2006.

Klassikko vuodesta 2004, myyty yli 3000 kpl.

Lue cd:n esittely samannimisen kirjan esittelyn kohdalta, kiitos.

hh_aura_chakra_cdAura ja chakrat 1, 3 cd:n setti, Sari McGlinn
Chakrat ja aura 1. cd setti
Tietoa ja ohjattuja energisointiharjoituksia
ISBN 978-952-99221-9-2 Painos loppuunmyyty
Sisältää 3 Cd-levyä DVD-kotelossa
Kesto 172 minuuttia
Kustantaja Harmoniahuone Oy 2008

Sari kuljettaa kuulijan 3 cd-levyllä kokemaan ja oppimaan kehonsa ympärillä olevan aurakentän ja kehossa olevat chakra- energiakeskukset. Ajatukset ja tunteet ohjaavat niiden toimintaa koko ajan, tuoden uutta energiaa kehoon ja mieleenja vieden vanhaa energiaa pois. Chakrat ylläpitävät ihmisen energiatasoa ja hyvinvointia. Terve ja hyvinvoiva chakra ravitsee kehoa ja mieltä. Tukkeutunut tai vuotava chakra vähentää ihmisen kokonaisuuden energiatasoa, vaikuttaa ajatuksiin, asenteisiin ja hidastaa henkistä kasvua.