Hoidot

Hoidot ja konsultaatiot Helsingissä ja Lontoossa
Aura – chakra kuvan ottaminen ja konsultaatio, kesto 20-30 min, hinta 65,00
Kivihieronta hartioille ja selälle, kesto 15 min, hinta 25,00 / kesto 0,5h, hinta 44,00
Henkisen hyvinvoinnin ohjaus,  kesto 1h, hinta 95,00
Henkisen hyvinvoinnin yksityisopetus-konsultaatio, kesto 0,5h hinta 55,00 /  1h, hinta 110,00
Meditaatio, läsnäolo, tietoisuus, sisäinen vuorovaikutus- ohjausta, kesto 0,5h hinta 44,00 /  1h, hinta 88,00
Jalokivihoito, kesto 0,5h hinta 44,00 /  1h, hinta 88,00
Intialainen jokikivi hoito, kesto 0,5h 44,00 / 1h, hinta 88,00
Reikihoito, kesto 0,5h hinta 44,00 / kesto 1h, hinta 88,00
*kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.
Hoitojen kuvaukset näet alempana tässä tekstikokonaisuudessa.

Hoito- konsultaatio ostetaan http://www.somsola.com nettikaupasta tai myymälästä. Jos ostat nettikaupastamme, tee sen jälkeen puhelimitse ajanvaraus Somsolasta 040 595 7124, kiitos. Ajanvaraus on sitova. Hoidot, ohjaukset, konsultaatiot tapahtuvat Helsingissä Somsolassa, Kalevankatu 9, 00100 Helsinki TAI  Lontoossa. Tekijänä Sari McGlinn.

 

Harmoniahuone_featured_content_carousel_7

Aura – chakra kuvan ottaminen ja konsultaatio, kesto 20-30 min, hinta 65,00
Sari kertoo: ”Otan aurachakralaitteella värikuvan, jossa näkyy aurakenttäsi ja chakrasi sekä niiden sen hetkinen tilanne. Jokaisen aura ja chakrat ovat yksilöllisiä ja niiden väreillä ja muodoilla on omat merkityksensä.
Saat infopaperin, jossa on kerrottu tiiviisti mitä kukin auran tai chakran väri merkitsee. Näiden lisäksi kerron, mitä kuvassasi näkyvät auran ja chakrojen koko, muoto ja värit, merkitsevät juuri sinulla, huomioiden koko kokonaisuutesi. Annan halutessasi sinulle neuvoja, miten voit hoitaa chakroja, auraasi, mihin asioihin ne liittyvät jne. jolloin saat laajan kokonaiskuvan siitä, mitä sinussa on menossa juuri nyt; tunteissasi, suhtautumisessasi ja elämäntilanteesssasi.
Olen tuonut Suomeen käyttämäni aurachakrakuvauslaitteen vuonna 2006 ja tehnyt satoja kuvauksia ja tulkintoja, ollen siinä Suomen kokenein tulkitsija. Tulkinnoissa pohjaan myös tietämykseeni ihmisen rakenteista, jotka tunnen erittäin hyvin (voit tutustua taustaani http://www.harmoniahuone.com sivuilla).
Yleisimmät kommentit tulkinnassa ovat hämmästyneitä ” juuri tuota olen kokenut, mistä tiedät tuon kaiken” ja kiitollisuus, kun saa runsaasti neuvoja mitä voi oivaltaa itsestään lisää. Yleisin kesto tulkinnassa on 20 min, usein menee puolituntia.
Perimmäinen tarkoitus aurachakrakuvalla on saada nähdä miltä näyttää, mitä auranväriä on, missä chakroissa on mahdollisesti omat ’akilleen kantapäät’ ja että kaikki se mitä olemme, me luomme ajatuksien, suhtautumisen ja tunteiden kautta eli voimme 100% vaikuttaa siihen mitä olemme. Aurachakakuvaa voi ottaa aina tietyin väliajoin ja seurata miten chakrat ja aurakenttä näyttävät pitemmän ajan seurannalla, tämä kehittää itsetuntemusta ja omaan kokonaisuuteensa vaikuttamista.”

hh_int_jokikivi_hoito_2Kivihieronta hartioille ja selälle, kesto 15 min hinta 25,00 / 0,5h hinta 44,00
Kivihieronta rentouttaa hyvin jännittyneitä hartioita ja selkää. Hieronnassa käytettävä kivi valitaan sen mukaan, minkälaista oloa hoidettava haluaa. Kuvassa näkyvä kivi on intialainen jokikivi, joka avaa hyvin kehon tukoksia ja laittaa elämäniloisen, puuhakkaan energian virtaamaan. Kivihieronnassa kaikki hoidettavat ovat olleet hämmästyneitä, kuinka hoito on paljon enemmän kuin jos saman hieronnan tekisi käsillä. Tämä johtuu siitä, että hierottaessa kivien hoitavat vaikutukset hoitavat hierottavaa aluetta.

 

Harmoniahuone_featured_content_carousel_34Henkisen hyvinvoinnin ohjaus,  kesto 1h, hinta 95,00
Ohjauksessa voi käsitellä aivan mitä tahansa asiaa. Ohjaus tapahtuu istuen vastakkain. Aluksi keskustelemme ja sen jälkeen ohjaan rentoutumaan ja läsnäolevaksi käsiteltävälle asialle. Ohjattavan kokonaisuus nostaa luonnollisesti asioita esille, joiden kulkua ohjaan puheella ja läsnäolevalla energialla. Ohjauksen aikana kokee syvää läsnäoloa joka on samalla tietoisuuden läsnäoloa. Sieltä nousevat oivallukset ja asioiden kokeminen ilman egon rakenteita, jatkuvat vielä jopa päiviä ohjauksesta. Ohjauksessa olleet ovat kertoneet kokeneensa olonsa sen jälkeen tyynesi, selkeäksi, energiseksi, vapaaksi, onnelliseksi.
Sisäisen hyvinvoinnin ohjaus on kokemuksellinen, elävä kohtaaminen syvimmän olemuksen kanssa, kutsutaan sitä sitten sieluksi, tietoisuudeksi tms.
Sari McGlinn on tehnyt useita satoja Sisäisen hyvinvoinnin ohjauksia ja kouluttanut ohjaajia 14 vuosikurssia.

Harmoniahuone_featured_images_for_pages_22Henkisen hyvinvoinnin yksityisopetus-konsultaatio, kesto 0,5h hinta 55,00 /  1h, hinta 110,00
Tämä on samankaltaista kuin ylläoleva, mutta mukana on yksinkertaisen oivaltavaa ja syvälle ihmisen luomisen rakenteisiin perustuvaa yksityisopetusta siitä, miten me luomme elämämme, ovat ne sitten ei-mukavia muistoja tai kokemuksia, tai ihania muistoja-kokemuksia, ja miten me voimme purkaa niitä rakenteita, jotka eivät palvele tämänhetkistä elämäämme.Konsultaatiossa koetaan asioita, oivalletaan ja saadaan tietoa miten jatkaa ko. asian kohtaamista tai muuta neuvoa joka liittyy tämänhetkiseen elämään.

Meditaatio, läsnäolo, tietoisuus, sisäinen vuorovaikutus- ohjausta, kesto 0,5h hinta 44,00 /  1h, hinta 88,00. Myös ryhmille alkaen 2 hlöä (kysy Somsolasta lisää)
Meditaatio tarkoittaa mielen hiljentymistä ja läsnäoloa sisimmässään, jolloin on tietoisuuden tilassa. Kun ajatuksemme pyörivät päässämme, olemme erillisyyden energiakentässä. Mielen hiljentyessä siirrymme laajempaan olemiseen, joka värähtelee ykseyden taajuutta. Siinä ollessaan kehon energiataso kohoaa ja se on kuin miniloma, niin monipuolisesti se virkistää. Meditaation myönteisiä vaikutuksia on tutkittu paljon. Nyt sitä kuvaavana sanana käytetään paljon mindfullness sanaa. Kaikki nämä sanat kuvaavat samaa tapahtumaa. Meditaatiota on helpointa oppia toisen opastuksella, jolloin oma energiakenttä saa lisä-apua ohjaajan energiakentästä.

hh_tama_paiva_cd–> Lue lisää aiheesta: Tämä päivä on hyvä, ohjattuja meditaatioita kirja, joka sisältää meditaatio-cd:n. Cd on saatavilla myör erikseen. Sari McGlinn.
Kirjaa ja cd:tä  on saatavilla http://www.somsola.com nettikaupasta sekä myymälästä.

 

Jalokivihoito, kesto 0,5h hinta 44,00 /  1h, hinta 88,00 Harmoniahuone_featured_content_carousel_17
Jalokivihoidossa jokainen kerta on yksilöllinen hoitokokonaisuus, jossa kivet valitaan hoidettavan tilanteen mukaan. Hoito tehdään vaatteiden päältä, hoidettavan ollessa istuvasssa tai makaavassa asennossa. Hoidossa laitetaan jalokiviä hoidettavan keholle ja tehdään myös jonkin verran jalokivihierontaa. Hoidon jälkeen on rentoutunut ja hyvä olo. Hoito vaikuttaa yksilöllisesti valitun aiheen mukaan: rentoutusta, kehon tukoksien avaamista, elämänilon kohottamista jne.

hh_kivikirja_kannet–> Lue lisää kivillä hoitamisesta: Kivillä hoitaminen, Sari McGlinn, kustantaja Harmoniahuone. Kirjaa saatavilla http://www.somsola.com nettikaupasta sekä myymälästä.

 

 

 

Harmoniahuone_featured_content_carousel_20Intialainen jokikivi hoito, kesto 0,5h 44,00 /
1h 88,00
Hoito tehdään vaatteiden päältä, hoidettavan ollessa istuvasssa tai makaavassa asennossa. Hoidossa laitetaan intialaisia jokikiviä hoidettavan keholle ja tehdään myös jonkin verran kivihierontaa. Hoidon jälkeen on rentoutunut ja hyvä olo. Intialainen jokikivihoito avaa hyvin kehon meridiaanien tukoksia ja laittaa elämäniloisen, menevän energian liikkeelle kehossa ja mielessä. Sopii hyvin väsyneen kehon ja mielen hoitoon, piristämään ja puuhakkuutta edistämään.

kurssit_fb_reiki_1Reikihoito, kesto 0,5h hinta 44,00 / kesto 1h, hinta 88,00
Reikihoito tehdään vaatteiden päältä, hoidettavan ollessa istuvasssa tai makaavassa asennossa.
Hoidon aikana hoitaja laittaa kädet hoidettavan keholle, aloittaen päästä ja siirtyen alaspäin kehoa. Hoidettava voi aistia hoitajan käsistä tulevaa energiaa, joka on lämpimän kuumasta aina viileään- tuntuista. Hoidon aikana keho ja mieli rentoutuvat ja lyhyet, syvän rentoutuksen kokemukset ovat yleisiä.
Reikihoidossa hoitaja välittää käsiensä kautta puhdasta rakkauden energiaa, jota hän kanavoi eli energia ei tule hoitajasta itsestään. Reiki aktivoi hoidettavan kokonaisuudessa itseparantamisen eli eheytymisen.
Reikihoito tuo läsnäolevaksi, ’elävämmäksi’. Reikihoito rentouttaa mielen ja kehon, poistaa kehon jännittyksiä, tukee itseparanemisen mekaniikkaa. Se tuo rakkaudellisen, rauhallisen ja tyynen olon, edistää hyvää unensaantia. hoitaa kehon kipuja, edistää henkilökohtaisen elämän mahdollisten ongelmien ratkaisujen oivaltamisessa.
Kokemukset hoidon jälkeen: Hoidon jälkeen mieli on tyhjä ja mahdolliset ajatukset, ego, huolet tms. ovat poissa. Tämä antaa hoidettavan kokonaisuudelle miniloman, kun oma energia ei mene ajatuksien miettimiseen. Olotila on kevyt, huoleton, rento, onnellinen/ tyytyväinen. Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä ja käydä nukkumaan ajoissa, jolloin hoito syvävaikuttaa vielä yön ajan. Usein reikihoidon jälkeen nukkuu hyvin sikeästi.
Hoidon tekee Sari McGlinn, hän on opettanut reikiä vuodesta 2000 ja kouluttanut reikin pariin yli 700 henkilöä.

Sari McGlinn teki laajan (298 vastaajaa) kyselyn reikin vaikutuksista vuonna 2004. Kyselyyn vastanneista koki reikin vaikuttaneen myönteisesti:
92 % terveydentilaan
85 % unenlaatuun
86 % fyysiseen vastustuskykyyn
86 % kivun lievitykseen
96 % sisäiseen kasvuun
96 % elämänasenteeseen
90 % ihmissuhteisiin
97 % henkisen tasapainon kokemiseen
87 % intuitioon
95 % lisänneen elämään luottamista
97 % terveysongelmia kokeneista vastaajista koki reikin vaikuttaneen myönteisesti terveydentilaansa
96 % hoitoa saaneista koki reikin vaikuttaneen myönteisesti terveydentilaansa
79 % koki, että myös muut ihmiset olivat huomanneet vastaajan hyvinvoinnin parantuneen reikin käytön myötä
14 % vastaajista ilmoitti saaneensa kielteisiä kokemuksia reikin käytöstä. Pääosin kokemukset liittyivät paranemiskriiseistä aiheutuviin tuntemuksiin.

hh_reiki_kirja–> Lue lisää aiheesta kirjasta: Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä. Kirjoittanut Sari McGlinn. Kustantaja Harmoniahuone 2008. Kirjaa saatavilla http://www.somsola.com nettikaupasta sekä myymälästä.