Kivillä hoitaminen ja jalokivihoidot -ammattillinen koulutus

kurssit_kivilla_hoitaminen_1Kivihoidoilla on saatu hyviä tuloksia kehon kipujen ja jännityksien hoitamisessa sekä rentoutumisessa ja mielialan ja energiatason kohottamisessa.

Kiviä käyttämällä voidaan hoitaa kehoa, ajatuksia ja tunteita. Kivillä tarkoitan tässä yhteydessä aitoja kristalleja (kvartsit) ja mineraaleja ja puolijalokiviä.
Kivillä hierominen vapauttaa kehon jännityksiä ja samalla kiven mineraalit vaikuttavat hoidettavaan alueeseen. Hoidot tehdään asiakkaan vaatteiden päältä, hänen ollessaan istumassa tai makuulla.
Usean kiven kivihoidossa kehon energiakenttä, fyysinen keho, tunteet ja ajatukset puhdistuvat matalasta energiavärähtelystä (huolet, kehon jännitteet, väsymys jne.)  ja lataantuvat korkealla energiavärähtelyllä. Samalla kivien mineraalit antavat tehokkaan yhteisvaikutuksensa hoidettavan kokonaisuuteen.
Kivillä hoitaminen on luonnollista, egologista, turvallista ja kemikaalivaapata hoitamista, joka edistää hoidettavan kokonaisuuden itseparanemismekaniikkaa.

Kivihoidot koetaan elämyksellisinä ja syvästi vaikuttavina. Ne syvärentouttavat, poistaen kehon ja mielen jännityksiä. Hoitojen jälkeen nukkuu paremmin ja on ihanan valoisa mieliala.
Hoitoja tehdään yksilöllisen tarpeen mukaan: rentoutumiseen, mielialan ja energiatason kohottamiseen jne. Teemalliset hoidot tuovat teeman mukaisen olotilan: onnellisuus, unelmien vastaanottaminen jne.

Koulutuksessa opittuja taitoja voi yhdistellä jo olemassa oleviin hoitoihin, kosmetologi, hieronta jne. tai tehdä asiakkaille aivan uusia, uniikkeja hoitokokonaisuuksia.

Tarjoa asiakkaillesi uusia elämyksellisiä hoitoja ja käytä oppimaasi myös itsesi hoitamiseen

Palautteita koulutuksesta:
”Koulutus syvensi itsetuntemusta, itsensä kuuntelemista ja antoi sitä kautta lisä-eväitä hoitotilanteisiin.”
”Kristallien energiavirtauksen voimakkuus yllätti.”
”Parasta koulutuksessa oli sen monipuolisuus ja 
kokonaisuuksien ymmärtämisen oppiminen.”

Kivillä hoitamisen & jalokivihoitojen koulutuksessa opit
– yhdellä sekä useammalla kivellä tehtävien hoitojen tekemisen
– kivillä hieromisen
– jalokivihoitojen tekemisen
– chakrahoitojen tekemisen
– kipujen lievittämisen, tukoksien avaamisen kivihoidoilla
– tunteiden hoitamisen kivillä
– rentouttavien kivihoitojen tekemisen
– hoitamisen rakenteen: miten keho ja tunteet luovat tukoksia ja miten niihin voi vaikuttaa.
– miten chakrat toimivat ja miten ne vaikuttavat ihmisen kokonaisuuteen
– miten voit hoitaa itseäsi

Lisäksi

  • vuorovaikutuksesi ja herkkyytesi aistia ja olla läsnä kehittyvät
  • itsetuntemuksesi syventyy
    • osaat tehdä hoitoja kokonaisvaltaisesti ja läsnäolevasti
  • hoitoja tehdessä energiatasosi kohoaa, edistäen hyvinvointiasi
    • henkisen hyvinvoinnin tietoutesi laajenee
  • saat laajan kurssimanuaalin
  • saat hoitajakollegaverkoston ja sen antaman tuen
  • koulutuksen tietotaidot tuovat lisähyötyä kaikkeen hoitotyöhösi ja vuorovaikutustilanteisiin

Lisä-etuna koulutuksen alussa on tarjolla edullinen kivillä hoitamisen peruskivisetti. Kurssiviikonloppujen aikana on tarjolla ajankohtaisia hoitokiviä erityisalennuksella. Mahdollisuus hankkia kiviä myös jälleenmyyntiin asiakkaille.

Kenelle? Koulutus on avoin kaikille, etukäteistietämystä kivistä ei tarvita.

Pidän nyt 18.3.-3.9.2017 Kivillä hoitaminen ja jalokivihoidot- ammatillisen koulutuksen jossa on vielä muutama paikka vapaana. Seuraava koulutus on 2018.

Opettajana on kivillä hoitamisen asiantuntija ja hoitomuodon kehittäjä Sari McGlinn.HH_sivu_sarin_profiili_kuva

Sari on seksuaaliterapeutti, regressio-opettaja, holistinen suggestologi, reikimaster, NLP praktioner, sisäisen hyvinvoinnin opettaja, fengshui konsultti. Sari on kirjoittanut 4 kirjaa ja on Sielun peili lehden vakiokolumnisti ja kivillä hoitamisen johtava asiantuntija, yli 20 vuoden kokemuksella. Tähän koulutukseen hän on tiivistänyt pitkän kokemuksensa ja tietämyksensä kivillä hoitamisesta sekä ihmisen kokonaisuuden toiminnasta tukoksien luomisessa sekä avautumisessa. Sari on kouluttanut henkisen hyvinvoinnin alalle yli 1000 ammattilaista. Kivillä hoitamisesta Sari on kirjoittanut kaksi kirjaa.

Koulutuksessa opittujen taitojen laaja yhdisteltävyys
Jo pienienkin kivillä hoitamisen osien yhdistely nykyiseen hoitovalikoimaasi tuo asiakkaalle aivan uuden, ihanan, rentouttavan, energisoivan ja hyvää tekevän hoitokokemuksen. Asiakkaat kaipaavat hyvin kokonaisvaltaista hoitoa ja ”jotain uutta” itsensä kohtaamiseen ja elämänlaadun kohentamiseen.

Hoitojen tekeminen tekee hyvää myös hoitajalle, saat lisää energiaa ja onnellisuutta! 

Koulutuksen koulutusviikonloppujen sisältöä:

Hei! Tervetuloa sivuilleni.

Perusteet kivillä hoitamiseen ja kivihoitojen tekemiseen
Opit, mihin kivien hoitavat vaikutukset perustuvat. Laajat perustiedot kivien käyttämiseen hoidoissa. Parhaat hoitoihin sopivat kivet ja niiden hoitavat vaikutukset ja käyttötavat. Vuorovaikutuksen syventäminen kivien kanssa ammattihoitajana. Opit ja teet itsehoitoja kiviä käyttämällä sekä peruskivihieronnan.

Miten sisäinen vuorovaikutus toimii, liittyen kivillä hoitamiseen
Opit, miten asiakkaan sisäinen vuorovaikutus toimii, kuinka kehon tukokset syntyvät ja miten niiden avautumisen prosessi kulkee. Sisällämme olevan itseparantamisen mekaniikan toiminta. Chakrojen toiminta ja merkitys kivihoidoissa. Opit, minkälaiset kivihoidot tukevat asiakkaan itseparanta- misen mekaniikkaa. Opit ja teet maadoittavan kivihoidon sekä jalokivihoitoja.

Kehon ja tunteiden hoitaminen ja kehon viestintä
Mitä kehon kivut ja reagoinnit viestittävät – tämän vuorovai- kutuksen toiminnan avaaminen. Kipuja lievittävät sekä kehon tukoksia avaavat kivet ja niillä hoitaminen. Kehoa, ajatuksia ja tunteita rentouttavat kivet ja niillä hoidon tekeminen. Yleisimmät kysymykset ja vastaukset ja ryhmän kysymykset ja vastaukset. Opit ja teet yllämainitut kivihoidot.

Onnellisuutta kohottavat jalokivihoidot
Jalokivihoidot, jotka tukevat ja kohottavat onnellisuuden värähtelyä kehossa ja tunteissa. Oman kivillä hoitaja- ja hoitoidentiteetin luominen. Yksityiskohtia, huomiointia ja luontia. Harjoitushoitojen läpikäymistä ja kokemusten jakamista. Kivien ja hoitotapojen yhdisteleminen muihin hoitoihin kuten hierontahoitoihin, kosmetologin hoitoihin, akupainantaan jne. Hoitajan vastuun ja eettisyyden käsitteleminen. Opit ja teet :Jalokivihoito hartioille ja päänahalle® sekä Rakkaus jalokivihoito®

Opitun kiteyttäminen
Miten tehdä yksilöhoitoja asiakkaille ja asiakkaan hoitoon sopivien kivien valitseminen. Kauniin ja hoitavan hoitoympäristön luominen. Miten luot hoitotapahtuman, josta jää asiakkaalle myönteinen kokemus. Asiakashankinta, markkinointi ja tiedotus. Viikonlopun aikana opit ja teet: Rentouttava jalokivihoito®, Itseluottamusta ja päätöksien tekoa tukeva kivihoito. Harjoitushoitojen läpikäymistä ja kokemusten jakamista.

Ammattilaisuus
Miten tehdä hoitotyöstä ammatti. Miten hankkia asiakkaita, tiedottaa, minkälaiset tiedotteet tehdä jne. Sari jakaa yli 20 vuoden kokemuksesta alasta ja antaa neuvoja ja vinkkejä miten luot tästä itsellesi ammatin. Koulutuksen päätösjuhla ja osallistumistodistus.

Katso lisää koulutuksesta koulutukset – kohdasta (harmoniahuone.com). Vielä muutama paikka vapaana tässä koulutuksessa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s