Henkinen aikuisuus tuo sisäisen vapauden

Tämä hetki on kaikki mitä sinulla on nyt. Sinulla on vapaus valita miten elät jokaisen hetkesi. Nykyinen hetkesi luo seuraavan hetkesi joten sillä, miten olet nykyisessä hetkessä on kaikki vaikutus seuraavaan hetkeen.

Voit aina valita, mitä mietit, miten valitset suhtautua asioihin, mitä tunteita jäät pyörittämään ja mistä päästät irti.

Henkinen aikuisuus on täyden vastuun ottamista kaikista tunteista, ajatuksista ja suhtautumisista joita luo.

Jokin aika sitten lehdessä oli artikkeli jossa Burmalainen lääkäri kertoi suomalaiselle miehelle ’läääkärinohjeen’ joka kuului: Ajattele kuolemaa joka päivä 5 minuuttia ja vaivasi poistuu.

Me elämme ajatellen että elämää on rajattomasti ja samalla käyttäen aikaamme sellaiseen mikä jälkikäteen miettien ei palvellut onnellisuuttamme tai rakkauttamme. Tietoisuus elämän ainutlaatuisuudesta ja rajallisuudesta luotsaa mielemme olemaan tyytyväinen siitä mitä on nyt, olemaan kiitollinen siitä mitä meillä on nyt ja iloitsemaan siitä mitä koemme elämän hetkessä.

Henkinen aikuisuus on itsensä vapauttamista monista illuusiokuplista joiden on antanut dominoida elämäänsä ja alkamista elää omien sisäisten totuudellisuutensa kautta, iloiten ja kiitollisena.

Tässä alla ajatus- ja suhtautumistapoja henkiseen aikuisuuteen ja sisäiseen vapauteen, jonka kautta kokee hyvin syvää onnellisuutta.

Hyväksyn asiat sellaisina kuin ne ovat

Hyväksymällä hyväksyn että näin tapahtui, sen jälkeen voin aina valita, teenkö jotain lisää asian kanssa vai ei. Jos ei voi itse vaikuttaa asiaan mitenkään, hyväksyminen vapauttaa oman energian siitä pois. Elämän asioiden hyväksyminen sellaisina kuin ne ovat, on ainoa palveleva tapa jota voit tehdä. Asioiden hyväksymättömyys luo sisäisen keskustelun jossa purnaa asiasta ja se vie energiaa, väsyttää eikä auta mitään. Hyväksyminen ei tarkoita että hyväksyisit henkilön teon tai vastaavaa, vaan ainoastaan että hyväksyt että sellainen tapahtui elämässä nyt. Elämää ei voi kontrolloida, voimme ainoastaan elää sen mukana ja valita miten suhtaudumme siinä tapahtuviin asioihin.

Voin aina valita miten suhtaudun asioihin

Meillä on onneksi vapaa valinta jokaisessa tilanteessa valita miten suhtaudumme siihen. Meillä on vielä kaiken lisäksi aina monia vaihtoehtoja mistä voimme valita suhtautumistapamme asiaa kohtaan. Tämä vapaa valinta tapahtumia, ajatuksia ja tunteita kohtaan tuo meille sisäisen vapauden olotilan, koska tiedostamalla ja toimimalla tämän mukaisesti, otamme vastuun siitä kuka olemme juuri nyt.

Valitsen tunteeni ja ajatukseni

Liittyen edelliseen, meillä on sama vapaus valita kaikki tunteemme ja ajatuksemme tuhansien vaihtoehtojen joukosta. Minkälaisia sanoja käytät sisäisessä keskustelussasi itsesi kanssa sekä keskusteluissa muiden kanssa on myös vaikutus sinuun ja siihen jolle puhut. Jokainen sana luo energiaa, myönteiset sanat luovat myönteistä energiaa ja ravitsevat ja kielteiset sanat luovat rikkonaista energiaa joka väsyttää. Kauniilla sanoilla voit ravita kokonaisuuttasi ja viljelemällä niitä lähiympäristöön, luot eheyttävää energiaa ympärillesi. Kiitos, hymy ja nauru ovat nopeita ja helppoja hyvän olon tuojia kaikille.

Jos tarvitset energian kohotusta tai irtipäästöä ajatushyörinästä, niin kokeile että puhut kauniisti itsellesi, ajatuksissasi tai ääneen ja ajattele mistä kaikesta olet kiitollinen juuri nyt ja kenelle kaikelle olet kiitollinen. Kiitollisuus irrottaa ajatukset ja energiat matalista värähtelyistä ja kohottaa ne korkealle.

Kiinnitän huomiota kiitollisuuteen ja ystävällisyyteen

Kiitollisuus ja ystävällisyys ovat rakkauden ykseyden värähtelyä joka laittaa mielen ja kehon sopusointuun. Niitä tietoisesti ajattelemalla ja tuntemalla voi aina irrottaa itsensä raskaammista ajatuksista ja tunteista jos huomaa että vain pyörii niissä eikä löydä niihin ratkaisua eikä ole vielä valmis hyväksymään niitä.

Kiitollisuus avaa kurkkuchakraa, intuitiota sekä kruunuchakraa. Ystävällisyys avaa sydänchakraa.

Itsensä rakastamisen ja hyväksymisen taito

Olet paras ystäväsi. Kerro itsellesi päivittäin kuinka rakas olet ja kiitä kehoasi päivittäin, kehu sitä. Jos sinulla on yksinäinen olo, paijaa omaa poskeasi ja anna itsellesi myötätuntoa, mieti miten kohtelet parasta ystävääsi ja tee samoin kohtelussa itseäsi kohtaan. Jos huomaat olevasi kiukkuinen, se on kokonaisuutesi viestiä sinulle että olet tyytymätön johonkin asiaan. Kun pysähdyt ja huomioit asiaa tarkemmin, löydät aina epäkohdan. Kiukkuisuus on rakkauden ilmaus silloin kun se ei ole saanut tilaa ilmaista itseään.

Vietä aikaa itsesi kanssa, löytäen ilon tehdä asioita tai vain olla itseksesi. Anna itsellesi aikaa vain olla, ilman suorittamista. Kun sinulla on aikaa itsellesi, kuulet sisäistä keskusteluasi paremmin ja huomaat paremmin mitä kehosi, tunteesi ja ajatuksesi sinulta tarvitsevat tässä hetkessä.

Kuuntele kehosi tarpeita, minkälaisesta ravinnosta ja liikunnasta se nauttii? Kehosi haluaa olla paras ystäväsi ja palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla kun se vain saa sinulta apua ravinnon ja liikunnan kautta. Keho myös aina ilmoittelee etukäteen jos sillä on hätä jonkin kehonosan kanssa. Keho kaipaa samanlaisia myötätunnon ja kehun sanoja kuin kaikki muutkinJ.

Elä, koe, nauti

Elämä on kaunista, iloista ja onnellista kun valitsemme nähdä hetkissä nämä puolet. Ala tietoisesti luomaan elämääsi eläen todeksi ajatuksia ja tunteitasi. Tee niitä asioita joita olet aina haaveillut tekeväsi, mene ulos kodista ja koe elämyksiä, tee lista asioista joita haluat tehdä, paikoista joissa haluat käydä. Tee joka viikko jokin uusi asia listaltasi. Kokemasi elämykset tallentuvat sinuun ja luovat kokonaisenergiaasi. Elä elämäsi kokien se.

 

Elä elämäsi kiitollisena jokaisesta hetkestä ja olet onnellinen.

Rakkaudella,

Sari McGlinn

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s