Intialainen jokikivi – puuhakasta elämäniloa

Intialaiset jokikivet ovat harvinaisia kiviä, joita löytyy vain yhdestä paikkaa maailmasta, Intian Narmadajoen varrelta. Joki on leveimmillään 1,5 kilometriä ja sen virtaus alkaa ylhäältä vuoristosta, jatkuen puolen Intian halki poikkisuuntaan.

Joessa on hyvin voimakkaita virtauksia, varsinkin monsuunisateiden aikaan. Intialaiset jokikivet ovat olleet joen virtauksissa aikojen alusta saakka ja näin ne ovat tallettaneet itseensä joen virrattavaa ja puhdistavaa voimaa. Juuri tämä tekee kivistä erityisen hyviä kehon tukoksien avaamisessa. Intialaisille kivi on pyhä ja joen varrella on lukuisia temppeleitä, joista löytyy jopa yli puolentoista metrin korkuisia Intialaisia Jokikiviä, englanniksi Shiva Lingham.

Intialaiset jokikivet ovat parhaita kiviä kehon hoitoon, mitä kokemuksellani tiedän
Hoitokäytössä ne ensin tehokkaasti avaavat kehon tukoksia, sitten lataavat virrattavalla tavalla energiaa, josta tulee iloinen ja puuhakas olo. Kiven energia tasapainottaa kehon maskuliinista ja feminiinistä puolta ja aktivoivat kehon omaa energiakeskusta, kundaliinienergiaa virtaamaan kehossa. Tämä tekee olosta innostuneen ja olo on todella elävä, kuin olisi uudella tavalla herännyt elämään.
Kivillä hoitaminen on luonnonmukaista, kemikaalivapaata ja turvallista. Ne aktivoivat hoidettavan itseparantamisen mekaniikkaa luonnollisella rytmillä.
Olen kerännyt useiden satojen Intialainen jokikivi-hoitojen vaikutukset arkistooni, joten meillä on paljon tallennettua tietoa hoitojen vaikutuksista.

 

Intialainen jokikivihoito antaa elämäniloa ja energiaa
Koko kehon hoitona intialainen jokikivihoito rentouttaa ajatukset ja lihasjännitykset. Hoidon aikana menee syvään rentoutuksen tilaan ja usein sen aikana nähdään päiväunia jotka liittyvät veteen. Näin tehokkaasti keho ja mieli reagoivat kivien virrattavaan energiaan. Jos keho on kovin tukkoinen ja jumissa, voi ensimmäisen hoidon jälkeen olla väsynyt mutta samalla onnellinen olo ja toisella hoitokerralla alkaa iloinen puuhakkuus tulla esille. Hoitojen jälkeen nukkuu hyvin ja sikeästi.

Kuten kaikissa hoidoissa, parhaat avut saavutetaan ottamalla 5-10 hoidon sarja. Silloin kehosta saadaa purettua jännitteitä ja tukoksia ja elämänenergia sekä iloinen puuhakkuus virtaavat kehossa sekä mielessä.

 

Intialaisilla jokikivillä itsehoidon tekeminen on helppoa
Niillä voi hieroa pyörivin liikkein kehon jumiutuneita kohtia. Jo 10 minuutin hieronta avaa tukoksia ja samalla kehossa alkaa virrata elämäniloista ja puuhakasta energiaa.

Kehon energiavirtauksia voi avata vaikka istumalla tuolissa ja laittamalla intialaiset jokikivet jalkapohjien alle, nivustaipeisiin, kainaloihin ja kämmeniin. Pitämällä kiviä näissä kohdissa noin 10 minuuttia, alkaa herkästi aistiva tuntea energiavirtausta, joka kulkee läpi kehon.

Monet toimistotöitä tekevät naiset ovat kertoneet sujauttavansa pienet Intialaiset jokikivet nilkkasukkiinsa ja tuntevat kuinka energia virtaa jaloissa ja ne eivät olet väsnyneet työpäivän jälkeen. Suosittua on myös pitää Intialaista jokikiveä kummassakin housun etutaskussa, jolloin kivet virrattavat energiaa kehoon ja pitävät jalat virkeinä.

Kivillä voi tehdä hoitoa myös lämmittämällä niitä kipossa kuuman kraanaveden alla. Lämmitteyinä kivet luovuttavat vielä enemmän hoitavaa energiaansa.
Intialaisilla jokikivillä on helppoa tehdä itsehoitoja sekä tehdä esimerkiksi selän vaihtohoitoja jne.

 

Intialaista jokikivihoitoa on saatavilla ympäri Suomea
Tutustuin Intialaisiin jokikiviin vuonna 2000 ja tiesin että nämä ovat jotain hyvin erityistä. Muutaman vuoden kuluttua niitä tuli lisää elämääni ja aloin hoitamaan kehoani Intialaisilla jokikivillä. Laitoin niitä lisäksi sängyni sijauspatjan alle, jossa ne hoitivat kehoani myös öisin.

Käyttämällä Intialaisia jokikiviä, huomasin miten tehokkaasti ne piristivät oloa ja kohottavat mielialaa ja mielessäni vahvistui ajatus siitä, että näistä kivistä on tehtävä hoito, jotta muutkin saavat kivistä apua itselleen.

Näin syntyi Intialaisen jokikivihoito ja nyt hoitajia on ympäri Suomea. Saatavilla on myös Intialaisen jokikivihoidon itsehoidon setti kotikäyttöön ja läheisten hoitamiseen (www.somsola.com).

 

Hoitajien keräämiä kokemuksia Intialaisesta jokikivihoidosta
“ 10-15 hoidon jatkumolla asiakkaani ovat saaneet hämmästyttäviä tuloksia terveydessään. Muunmuassa verenpaine, niverreuma, uniongelmat, kivut ovat huomattavasti parantuneet tai kokonaan menneet oireettomaksi. Kaikille on tullut lisää elämäniloa ja puuhakasta energiaa. “

“Itse kivistä sen verran, että lapset rakastavat niitä. Sekä omat tyttöni ja heidän kaverinsa. Tyttäreni aina esittelevät Intialaista jokikiveä kavereilleen ja järjestäen kaikki rakastuvat niihin. Näin kivet tulevat tutuiksi tänäpäivänä yhä useammalle. Pienet lapset rentoutuvat ja nukkuvat hyvin kun heitä iltaisin kevysti sivelee Intialaisilla jokikivillä. Niitä voi myös laittaa pussissa sängyn patjan alle, jossa he hoitavat lasta koko yön ”

“ Lemmikit nauttivat Intialaisista jokikivistä. Koiralleni tehtiin leikkaus ja kiedon liinan kanssa intialaisen jokikiven sen kipeän kohdan ympärille. Koirani nautti siitä ja jos otin kiven pois, se kävi levottomaksi.”

“Yhteistä kaikille asiakkaille on ollut hoidon totaalisen rentouttava vaikutus. Jokainen on noussut hoitopöydältä jonkin asteisessa nirvanassa. Hoidon jälkeen on ollut levollinen ja rento olo. Myös energian lisäystä on ollut havaittavissa.
Kun olen kerännyt kivet lopuksi pois, on usealle jäänyt tunne siitä, ikään kuin kivet olisivat vielä paikoillaan. Myös jonkinasteisia heijastustuntemuksia on tullut. Esim. jalkapohjia käsitellessä asiakas voi tuntea kädessään tai muualla keholla särkyä, lievää jomotusta tms. olen kertonut, että ne ovat merkki tukoksien avautumisesta.”

”Olen saanut hoidettavilta sellaisia kommentteja, että aivan kuin olisin istunut virrassa, ihanan virkistävän veden virratessa, tai että tulee mielikuvia virtaavasta vedestä. Ihana olo, on yleinen kommentti hoidon jälkeen.”

”Eräällä naisella oli migreeni ja sidoin kiven hänen ohimolleen. Nainen kertoi kiven imeneen kipua hänen päästään ja hänen olonsa oli helpottunut huomattavasti. Käsissä pitämänsä kivet olivat vieneet samaisen henkilön isoäitinsä kanssa joen rannalle.”

”Asiakkaani ovat kaikki järestään tykänneet Intialaiseta kivihoidosta, erityisesti koska ne kivet itsessään ovat niin ihania! ja ne lämmittävät ihanasti ainakin nyt kylmänä vuodenaikana!.”

”Hoidon aikana asiakkaat pääsevät helposti hyvin syvään rentoutuksen tilaan, sellainenkin joka ei juuri koe koskaan muilla keinoin rentoutuvansa ja hellittävänsä hetkestä.”

 

Kommentteja Intialaisen jokikivihoidon saaneilta
– En ole ennen ollut vaihtoehtohoidoissa, joten suhtautumiseni hoidon alussa oli hieman skeptinen. Mutta, kas kummaa, kokemus oli todella rentouttava ja hyvä. Hoito auttoi ja helpotti jalkoja, joita oli särkenyt usein. Keho ja mieli rentoutuivat täysin, hyvä olo. -Mies 40 v.

– Kevyt olo hoidon jälkeen. Ajatukset ovat selkeät vaikka kroppa on rento. Mies 37 v.

– En muista hoidosta juuri mitään. Olin horroksessa ja minulla oli erittäin hyvä olla. Nainen 35 v.

– Uskomatonta kuinka kaoottisesta olotilasta taiotaan tunnissa jotain aivan muuta. Tyyni olo säilyi vielä koko hoidon jälkeisen illan. Nainen 34 v.

– Kivet käsissä toivat turvallisuuden tuntua. Koko hoidon ajan oli helppo rentoutua – kaikissa hoidoissa se ei ole itsestäänselvyys. Ajatuksia tuli ja meni, ikäänkuin olisin vapautunut turhista ajatuksista. Nainen 37 v.

– Kivet pään päällä ja jalkapohjissa tuntuivat luovan ympärilleni energiakehän. Nainen 37 v.

– Olin niin syvässä unessa, että siitä herääminen oli vaikeaa. Täydellinen rentoutuminen. Tänne on päästävä pian uudelleen! Nainen 38 v.

– Olo hoidon jälkeen oli todella rento. Mieli lepäsi ja uni maistui. Nesteetkin tuntuivat lähtevän liikkeelle. Akaattilevy rinnan päällä tuntui lämmittävän vielä pitkään hoidon jälkeenkin. Nainen 35 v.

– Rentouttava,tasapainoinen, hyvä olo hoidon jälkeen, poisti jalkakivut, aukaisi jalkapohja chakrat jotka olivat olleet tukossa. Rauhallisuuden tunne oli pitkään vielä hoidon jälkeenkin. Nainen 39.

– Kaikki hieronta tuntui hyvältä, varsinkin kasvoissa, ajatukset poispyyhityltä, meditatiiviselta. Alakuloinen olotilia pyyhkiytyi pois hoidon aikana. Nainen 50v.

Intialainen jokikivi hoito ja itsehoidon illat
Teen Somsolassa jonkinverran Intialainen jokivihoitoa. Intialainen jokikivi-itsehoidon iltoja pidän myös Somsolassa.

Intialainen jokikivi- ammatillinen koulutus
Pidän koulutusta kerran vuodessa. Seuraava koulutusryhmä on 18.9.2016. Koulutusmaksu sisältää ammatillisen hoitopaketin intialaisia jokikiviä ja paljon muuta. Voit tutustua koulutukseen www.harmoniahuone.com sivun ylälaidasta, kohdasta koulutus.

Ammatillisen koulutuksen jälkeen voi jatkaa Intialainen jokikivi-itsehoidon kurssien kurssittajaksi sekä Intialainen jokikivi -ammatillisen koulutuksen kouluttajaksi.

 

Olet sydämellisesti tervetullut kivillä hoitamisen ihanaan maailmaan!

 

Sari McGlinn
Intialaisen jokikivihoidon kehittäjä ja kouluttaja

Tekijä: Sari McGlinn

Kursseja, ammatillista koulutusta, luentoja, artikkeleja, kirjoja sisäiseen hyvinvointiin ja kivillä hoitamiseen liittyen.

One thought

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s